We hebben bijna allemaal wel eens de drang om iemand eens flink de les te lezen na een verkeersfout. Maar of wij een dergelijke scheldpartij net zolang volhouden als deze twee Engelsen?
Zo kregen de twee afgelopen week een conflict toen de chauffeur van een auto vond dat een motorrijder het verkeer onnodig ophield.

Tijdens het verhitte gesprek dat volgde riep de chauffeur van de auto: "weet je niet wie ik ben? Weet jij écht niet wie ik ben? Ik ben Ronnie Pickering, gvd!".

Wie? Dat vroeg de man op de scooter zich ook af. Wanneer hij duidelijk maakt dat hij geen besef heeft wie Ronnie Pickering is, wordt de bestuurder nog bozer. De 51-jarige 'wereldberoemde' inwoner van het dorpje Bransholme wordt zo kwaad dat hij de man op de scooter uitdaagt voor een "gevecht met blote vuisten".

De scooterrijder plaatste het hilarische filmpje op YouTube waar het inmiddels wereldwijd goed wordt bekeken. Ook de krant The Telegraph besteedde er flink wat aandacht aan. Zo wordt het woonadres van Pickering flink uitgebeeld in foto's met ondersteunende tekst. Nu wordt Ronny zeker bekend!
Filmpje