Een groep brandweermannen die klaarstond om te betalen in de supermarkt, werd plots opgeroepen voor een noodgeval. Toen ze terugkwamen, had een anonieme weldoener de boodschappen voor het avondeten afgerekend.

De brandweermannen van het Central Pierce and Fire Rescue team in de Amerikaanse staat Washington werden opgeroepen voor een spoedgeval: iemand had een hartaanval gekregen. Ze gingen er meteen op af en lieten alle ingrediŽnten voor hun avondeten achter bij de kassa.

Toen ze klaar waren en teruggingen naar de winkel om te betalen, bleek dat iemand anders dat al had gedaan. Een anonieme weldoener had de rekening van ruim 60 dollar betaald, schrijft USA Today. Het avondeten stond klaar in een doos met een briefje: "Geniet van jullie maaltijd. Bedankt voor alles wat jullie doen."

Our crew from Station 66 was buying dinner at Safeway when they were dispatched for a CPR call. When they returned to...
Posted by Central Pierce Fire & Rescue on Sunday, October 25, 2015

Op de Facebookpagina van de brandweerploeg krijgt de weldoener een bedankje. "Wie je ook bent, enorm bedankt voor je vrijgevigheid."

Twee uur later plaatste de brandweerploeg een nieuwe foto op Facebook: het eindresultaat van de boodschappen. "We willen nogmaals de aardige persoon bedanken die het eten voor ons teamleden betaalde, toen ze werden weggeroepen om hartmassage toe te passen."Foto