De politie in het Engelse plaatsje Kingston (bij Londen) keek vreemd op toen ze in de nacht van zaterdag op zondag in actie moest komen na een bijzondere melding. Een stel mannen, verkleed als oranje verkeerspilonnen, blokkeerde namelijk de weg.
Vijf Britse mannen dosten zich ter ere van Halloween uit als oranje verkeerspilonnen. In plaats van de lokale kroeg in te gaan, besloten ze om een grap uit te halen en midden op de weg te gaan staan. Het gevolg: automobilisten moesten abrupt remmen en er ontstond een opstopping op de weg.

Ooggetuige Dan Theochari vertelt aan The Evening Standard: ,,Ze stonden gewoon voor de taxi en de bus, lieten die er niet door en namen foto's van zichzelf. Ik heb geen politie gezien terwijl ik op de taxi stond te wachten, maar ik zag het en ik moest er om lachen."

Agenten kwamen uiteindelijk wel degelijk ter plaatse om de opstopping te verhelpen. ,,Mannen verkleed als verkeerspilonnen blokkeren de weg als verkeerspilonnen", schreven ze in het politierapport. De dienders plaatsten een foto van het rapport op Twitter, die vervolgens honderden keren gedeeld werd. Dan reageerde daar op met een foto van het tafereel.
Foto