Vijf maanden was Ray Smith uit het Engelse Grimsby bezig met zijn huwelijksaanzoek. Elke dag stelde hij zijn vriendin die ene vraag. Maar zij had geen idee.

Ray wilde zijn vriendin al een tijdje ten huwelijk vragen. Maar hoe doe je dat op een romantische, originele manier? Ray zei tegen zijn vriendin Claire dat hij haar zwangerschap wilde vastleggen, en maakte elke dag een foto met n vraag in beeld: wil je met me trouwen?

"Ik had echt geen idee", vertelt Claire tegen de Britse krant Metro. "Hij zei dat hij foto's wilde maken van mijn zwangerschap, dus ik liet hem zijn gang gaan." Om het niet t makkelijk te maken, maakte Ray vaak twee foto's: n met aanzoek en n zonder. Voor als Claire de foto die hij gemaakt had wilde zien.

Maar toen ze het na 148 dagen nog niet door had, besloot Ray dat hij de vraag toch maar beter gewoon kon stellen. Dus tijdens kerst zocht hij een rustig moment en zette hij zijn laptop aan, waarop alle foto's voorbij kwamen, en ging hij op zijn knien. "Ik was compleet verrast", zegt Claire. "Maar terugkijkend past dit wel bij hem."

En haar antwoord? "Ik zei gelijk ja, ik hoefde er geen seconde over na te denken. Ik heb wel een beetje gehuild, maar ja, ik ben dan ook zwanger."
Filmpje