In Florida heeft een extravagant vakantiehuisje voor heel wat kopzorgen gezorgd. Het bouwbedrijf, dat ingehuurd werd door Mark en Brenda Voss, bouwde hun villa namelijk op het perceel aan de overkant van de straat. De fout werd pas een half jaar nadat de bouw afgelopen was ontdekt.
Mark en Brenda kochten de bouwgrond in 2012 voor zo’n 160.000 dollar. Het duurdere perceel aan de overkant van de straat werd in 2003 voor 355.000 dollar aangeschaft door een ander gezin. Er werd echter nooit een huis op de grond gebouwd.
Nadat de villa van Mark en Brenda klaar was, kwam echter aan het licht dat het huis op de verkeerde grond stond. “Ik was sprakeloos” aldus Mark. “We hebben zo’n 680.000 dollar gespendeerd aan deze woning en we gaan er waarschijnlijk nooit kunnen wonen.”
Volgens de aannemer is de fout te wijten aan een onnauwkeurigheid op de plattegrond. “Ik heb al 600 huizen gebouwd in deze regio en dit is de eerste keer dat dit me overkomt”, aldus de man. “We zijn samen met de familie Voss op zoek naar een oplossing.”