"Sorry dat Isabelle vandaag te laat is. Het komt door Bruce Springsteen." De Amerikaan Patrick Pipino schreef een wel heel eerlijk excuusbriefje aan de school van zijn dochters.

"De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat Isabelle gisteravond het geluk had om Bruce Springsteen en de E Street Band live te zien", laat Pipino weten aan de school. "En ja hoor, hij speelde drieënhalf uur door. Dit lijkt misschien geen goed excuus, maar heeft u zich weleens afgevraagd hoeveel kinderen te laat op school zouden komen - of helemaal niet op zouden komen dagen - als God ineens verscheen? Zoiets is het."

Pipino plaatste zijn komische verklaring op Facebook en wordt sindsdien overladen met reacties. Zijn dochters Isabelle (12) en Sarah (7) zijn beiden grote fans van The Boss, vertelt hij tegen ABC News. "Ze houden allebei van Bruce Springsteen, al sinds Isabelle 4 jaar oud was. Ze zong in de auto altijd mee vanaf de achterbank. Als ik iets anders opzette zei ze: pap, kunnen we naar Springsteen luisteren?"

De vader was voor het gemak wel even 'vergeten' de moeder van de meiden in te lichten over zijn actie. "De kans dat ik straks gescheiden ben is 50/50", schrijft hij op zijn Facebook-pagina. "Heeft er nog iemand interesse in een dikke, mislukte comedian die zijn beste tijd gehad heeft?"
Foto