Heel verwarrend blijkbaar, zo'n vader met een tweelingbroer die exact op hem lijkt. De zestien maanden oude zoon van Stephan Ratpojanakul wist zich duidelijk geen raad met de situatie waarin hij zich vorige week bevond. Het leverde een hilarisch filmpje op.

Het filmpje met de Amerikaanse baby Reed, zijn vader Stephan en diens broer Michael kwam eigenlijk bij toeval tot stand. Na een avondje uit met zijn vrouw haalde Stephan zijn zoon op bij zijn tweelingbroer in New York. Bij de overdracht ging het 'mis'. De verbazing stond geschreven in het gezicht van de jongen.

Reed herkende zijn eigen vader niet meer. En de verklaring daarvoor is redelijk simpel, zegt Stephan Ratpojanakul tegen Buzzfeed. "Mijn zoon is niet gewend dat ik een bril draag, zoals ik die avond deed. Daarom koos hij mij zonder bril, of mijn broer als die zijn bril afzette."

Uiteindelijk duurt het spelletje ongeveer een minuut. Dan barsten de twee in lachen uit en houdt het filmpje op. Reed lijkt het allemaal wel te kunnen waarderen.

Ondertussen neemt het filmpje een hoge vlucht op internet. Het is inmiddels al ruim 300.000 keer bekeken.
Filmpje