Het vuilnis buiten zetten is geen leuke opgave. Je moet vaak met de afvalzak door het huis, en als er ergens een scheurtje in de vuilzak zit, dan kan je ook nog eens beginnen kuisen. De Britse familie heeft geen afvalzakken, maar een container. Deze op de stoep zetten blijkt ook geen eenvoudige opgave.

De man uit onderstaande video wil snel de afvalcontainer op straat zetten. De vuilniswagen rijdt al rond en de familie wil geen week met het afval blijven zitten. Klein probleempje: die nacht heeft het gevroren en de oprit is spekglad. Tot overmaat van ramp ligt de oprit op een helling, waardoor het een ware nachtmerrie wordt om de vuilbak de straat op te rollen.

Wat volgt is een episch gevecht tegen de zwaartekracht. Niet alleen wij vinden het tafereel erg komisch, ook de vrouw des huizes lacht smakelijk terwijl ze de strijd van manlief filmt. Ze geeft ook enkele tips, zo laat ze weten dat hij best via het gras omhoog loopt. Dat blijkt handig en na drie lange minuten rolt de man eindelijk het vuilnis de straat op.
Filmpje