Je trouwring kwijtraken brengt iedereen al in enorme paniek. Kun je nagaan hoe je je voelt als die trouwring 400.000 dollar gekost heeft.

Paniek was dan ook een understatement voor wat Bernie Squitieri en zijn vrouw Carla deze week voelden, toen ze in de gaten hadden dat Carla's trouwring kwijt was. En het werd er niet beter op toen ze in de gaten kregen wat er gebeurd moest zijn, vertelt Bernie aan de Amerikaanse nieuwszender ABC.

Carla had 's avonds haar trouwring afgedaan in de keuken en laten liggen tussen wat stukjes keukenrol. Bernie had de ochtend erop het aanrecht opgeruimd en direct de vuilniszak meegegeven aan vuilniswagen die net op dat moment langskwam.

Maar toen ze dat hadden bedacht, was het leed al lang geschied.

Ze belden met de plaatselijke afvalstoffendienst en die wist hen te vertellen dat de wagen onderweg was naar een stortplaats. Eentje met radioactief afval nog wel.

Hoe hij het klaar kreeg vertelt Bernie niet, -misschien betaalde hij er goed voor-, maar de afvalstoffendienst wilde de wagen wel laten omrijden en op een veilige plek zijn lading storten, zodat Bernie, Carla, de vuilnismannen en zelfs de manager op de knieŽn konden, op zoek naar de ring.

Het bleek de moeite waard. Niemand verwachtte het, maar binnen het half uur was de ring gevonden.