Handig voor de drukbezette man met een vrouw of vriendin: Better Boyfriend. Een (romantische) service die vriendinnen en vrouwen iedere maand presentjes en cadeaus stuurt.
Het idee komt van de Amerikaanse Dan Sullivan. Door zijn drukke werk vergat hij steeds vaker iets leuks te doen voor zijn vriendin, zo vertelt hij in The Guardian. Sullivan wil graag andere mannen helpen die in hetzelfde schuitje zitten en bedacht de Better Boyfriend-service.

Mannen die lid zijn van de service kunnen een abonnement kiezen tussen de 50 en 75 dollar. ,,Vertel ons de speciale data binnen jullie relatie, de vakanties die jullie vieren en de cadeauvoorkeuren", beschrijft de site van de service.

,,Elke maand en tijdens speciale aangelegenheden zorgen wij ervoor dat de mannen een mail krijgen met aanbevelingen voor activiteiten en cadeaus. Deze kunnen vervolgens worden aanvaard of gewijzigd." Op de site van de service worden een aantal voorbeelden gegeven, zoals een picknick in het park, een professionele massage of bootje varen in de stad.

De vrouwen zien niet dat het cadeau afkomstig is van Better Boyfriend. Op de site beschrijft de service dat ze de bedrijfsnaam nooit vermelden op de geschenken en verpakkingen. Hierdoor hebben de partners van de mannen het idee dat de presentjes geheel zorgvuldig door henzelf zijn uitgekozen.

Volgens The Guardian maken nu ongeveer 350 mannen gebruik van de service. Vrijwel allemaal zijn ze flink aan de weg aan het timmeren binnen hun carrière en maken dankbaar gebruik van Better Boyfriend. ,,Zo maken drukbezette mannen die ik ken van Harvard gebruik van de dienst." Ook werknemers van bedrijven als Google, Apple en Facebook zijn abonnee.