Op het eerste gezicht lijkt de foto hieronder een kiekje zoals zovele, waarop badgasten genieten van de zon met een blikje bier in de hand. Oplettende kijkers zien echter meteen dat er iets mis is met de outfit van de dame op de achtergrond: heeft zij geen bikinibroekje aan?

Door een optische illusie lijkt het net of de dame geen broekje draagt. De gebogen arm van de linkse man op de foto is immers strategisch geplaatst, waardoor het lijkt alsof de vrouw met de billen bloot gaat.

De foto verscheen recentelijk op Imgur en sindsdien gaat deze de wereld over. Het bedrieglijke kiekje is inmiddels duizenden keren bekeken en gedeeld. Waar en wanneer het schalkse tafereel zich heeft afgespeeld, staat er niet bij vermeld.

Feest
Gebruikers van Imgur kunnen er wel om lachen. Een van hen schreef: ,,Wat voor soort feest is dit en waarom ben ik niet uitgenodigd?" Een ander: ,,Ik raakte er echt van in de war."

Het is overigens niet de eerste keer dat een vrouw in bikini voor opschudding zorgt op Imgur. Eerder deze week verscheen er een foto van een dame die af wilde rekenen in bikini bij een benzinestation. Wie wat beter keek, zag dat zij een enkelband droeg.
Foto