Hij probeert een kapperszaak in brand te steken, maar zet daarbij ook zijn eigen been in vlam. Camerabeelden van een klungelige brandstichting in de Amerikaanse staat Kentucky zijn op YouTube gezet. De politie hoopt zo de dader op te sporen.

Op de beveiligingsbeelden is te zien dat een man en een vrouw met een witte auto geparkeerd staan naast een kapperszaak. De vrouw stapt uit en tikt ogenschijnlijk op haar dooie akkertje een raam in.

Ze stapt weer in en de brandstichter komt tevoorschijn met een molotovcocktail. Hij gooit de brandende fles door het vernielde raam. Bij de tweede brandbom gaat het mis.

De molotovcocktail klapt tegen de gevel en ontploft. De vlammen springen over op de dader en zijn been vliegt in brand. De brandstichter zet het op een lopen.

Het camerastandpunt verwisselt naar achter de kapperszaak. De man rent over het parkeerterrein en belandt met een snoekduik op het gazon. Hij verdwijnt vervolgens even uit beeld.

Met een draai rent hij terug het parkeerterrein op. Hij heeft nog maar een schoen aan en trapt een brandende sok uit. Op een drafje loopt hij terug naar de witte auto.

Op de camera voor de ingang van de zaak is een vlammenspoor zichtbaar op de stoep. De man voelt even aan zijn brandwonden, pakt nog een fles met brandstof, sproeit de inhoud over het vuur en gooit de fles naar binnen. Het duo rijdt ervandoor terwijl de zwarte rook opstijgt uit de winkel.
Filmpje