hr
jaargang -23 - laatste artikel 27-11 18:00 - 75434 artikelen -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


1 2 3 4 .... 337 338 339 [340] 341 342 343 497 498 499 500

03-01-12 23:05:15
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
En dat duurt hoe lang?

Bitterballen met mosterd?? Jammie! :P

03-01-12 23:06:03
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
Ongeveer 10 minuten, en dan de bodem gaan beleggen en dan terug de oven in voor ongeveer 10 minuten. :P

03-01-12 23:06:56
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
Dus nog een klein half uurtje? 8O

03-01-12 23:07:19
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
Beleggen duurt maar een paar minuten. :P

03-01-12 23:07:46
Justist
Erelid


WMRindex: 1.054
OTindex: 6.624
T
@WMR-kok: Een paar minuten? Hoe groot is die pizza dan wel niet? :P

03-01-12 23:10:32
TeunSr
Erelid


WMRindex: 1.113
OTindex: 6.049
@WMR-kok: Als je goed bent in beleggen, moet je naar de beurs gaan. :P

03-01-12 23:10:44
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
@Justist: Die's voor het hele café :P

03-01-12 23:15:27
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8) Ongeveer 35 centimeter in doorsnede. :P

:P En een zeer rijkelijke vulling. :P

03-01-12 23:17:06
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
Eigenlijk kun je niet spreken over een "vulling" want het ligt erop, toch? :P
Tenzij je hem dubbel vouwt. (A)

03-01-12 23:18:49
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8) De topping is ontzettend rijkelijk. :P

*8 Ik denk dat deze pizza in de klasse superpizza's valt. :P

03-01-12 23:20:58
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
Quote:
Ik denk dat deze pizza in de klasse superpizza's valt.

Perfect voor het café dus! :PJa, topping is idd het woord. :ja

03-01-12 23:25:58
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:P De pizza ziet er ook mega uit. :P

:P De topping is zo dik dat het pizzames er bijna helemaal in verzonken raakt tijdens het snijden. :P

03-01-12 23:34:31
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
@WMR-kok: Klinkt lekker. Eet smakelijk! :P


03-01-12 23:36:42
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8) Deze 2-persoons pizza is eigenlijk een 4-persoons pizza. :P

03-01-12 23:37:40
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
@WMR-kok: We zijn met z'n tweeën in het café dus da's zat. :P

03-01-12 23:37:49
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8O Erg machtig is het. :P
Met 2 punten zit ik al vol. 8O

03-01-12 23:38:28
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
Hoe groot is een punt? (A)

03-01-12 23:38:38
Justist
Erelid


WMRindex: 1.054
OTindex: 6.624
T
@WMR-kok: Teveel kaas? :P
En 35 centimeter is volgens mij niet heel veel, toch? *8

03-01-12 23:42:20
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:P De hoeveelheid kaas valt wel mee. :P
125 gram buffel mozzarella en 75 gram geraspte kaas. :P

Pizza Vegetariana. :P
:) De foto staat al online. :P

04-01-12 00:00:12
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
Mooi gerezen. Heb je kummel of karwijzaad door het deeg gedaan?

04-01-12 00:05:00
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
*8 Nee. :P
De bodem.

:) De rand is ongeveer 2,5 centimeter dik. :P
En in het midden is de bodem 1 centimeter dik. :P

04-01-12 00:09:07
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
Ik dacht zaadjes te zien in de pizza maar dat zijn natuurlijk de kruiden.

Zou kummel of karwijzaad (is geloof hetzelfde) niet dat ietsje meer Italiaanse eraan toevoegen?

04-01-12 00:13:07
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:P Misschien, maar dit recept is van een Italiaanse pizzabakker afkomstig. :P
De bodem smaakt echt geweldig. :P

:) Ik wil van het pizzadeeg ook een stokbrood gaan maken. :P

:P Die zaadjes die je lijkt te zien is peterselie en bieslook. :P

04-01-12 00:15:03
TheMajor
Erelid


WMRindex: 1.164
OTindex: 1.934
S
I see. Ja stokbrood zal ook best goed smaken van hetzelfde deeg. :ja

Misschien heb ik het mis met dat karwijzaad, misschien gebruiken de Italianen het niet eens. 8O

04-01-12 00:15:55
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
8) Kummel, karwijzaad, komijn... Dat is hetzelfde. :P

Maar dan wil ik er wel zongedroogde tomaten in verwerken en misschien ook nog zwarte olijven. :P

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 337 338 339 [340] 341 342 343 497 498 499 500

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven