Quote
@Mamsie:
@ledi: Bij voorkeur niet. En in een eenvoudig restaurant (Chinees of italiaan enz) zal de opmaak van de gerechten wat minder handmatig gebeuren. Dat hoop ik dan maar. Dus dat komt dan wel eens een heel enkele keer voor.
Maar echte buiten de deur eters zijn we hier niet. We zijn hier echte tuttebellen.
Breaking your bubble, maar als horeca persoon en vriendin van een kok...die zijn echt 100x ranziger en onhygischer hoor. Daar staat je pasta eerst een week op een ranzige vloer. Daar weiger ik dus te eten..
Als ik mijn vlees bestel, dan verwácht ik dat de kok er met zijn vingers aan heeft gezeten. Dat is dé manier om vlees op gaarheid te testen. Er zijn 1001 regels waaraan ze zich moeten houden en in goede restaurants gebeurd dat. Vertrouw me, in jouw keuken zijn waarschijnlijk meer bacterien te vinden dan in een goede professionele keuken.
ot: bs, maar voor alles geldt, alles in mate.