
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Ik was je voor Tis.  |
|
Igor Erelid
 WMRindex: 724 OTindex: 2.483 S |
|
|
nietmeer
|
Quote Peter Willemse:  Ik was je voor Tis.  Bij wijze van uitzondering!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Maar ik was je wel voor.  |
|
nietmeer
|
Er komt zevenblad in voor... Dat is toch dat gruwelijke onkruid?  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 En wat is fluitenkruid??? |
|
nietmeer
|
Dat heb ik ook wel eens gegeten; is erg vies. KLIK |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Als je het erg koud hebt zal het waarschijnlijk smaken, maar dan moet je ook moe en hongerig zijn.  Aha  Dat staat bij mij in de tuin. (fluitenkruid)  |
|
nietmeer
|
|
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
|
|
nietmeer
|
|
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Volgend jaar is dat allemaal weg.  |
|
Igor Erelid
 WMRindex: 724 OTindex: 2.483 S |
 Allemaal opeten, Peet  |
|
nietmeer
|
Nou, vergeet het maar; ik had er elk jaar last van.  |
|
nietmeer
|
Maarre... jongens, we gaan er weer vandoor hoor! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaag!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
|
|
Igor Erelid
 WMRindex: 724 OTindex: 2.483 S |
 Tis !  Aha Peet, een kruidentuin  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Niet alleen kruiden, ook groenten en vruchten  Zelfs een paar aardappels.  |
|
Igor Erelid
 WMRindex: 724 OTindex: 2.483 S |
 Verrukkelijk Peet Simple cooking cannot be entrusted to simple cooksLa Marquise de Vauvenargues. Bron Maar dan ... "over slakken gesproken: je hebt twee methodes om ze te ontslijmen. Frans : en ingewikkeld: in een doos met daarop een glazen plaat. En wachten tot ze allemaal op die plaat gekropen zijn en er later, plonk, vanaf gevallen zijn. Spaans : simpel. Je moet ze in zo'n zak stoppen waarin je vroeger je gymschoenen mee naar school nam. Ophangen in de kelder en drie weken wachten."  Wat een simpele koks ! Maar het volgende hebben ze wel goed : "Daarna, in beide gevallen, koken. Water erg langzaam aan de kook laten komen, want anders blijven ze in het huisje zitten." Edit : Met die tuin, moet je toch maar eens slakken leren eten  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Ik vind slakken net een stukje rubber zonder smaak.  |
|
Igor Erelid
 WMRindex: 724 OTindex: 2.483 S |
 Peet, 50 gefrituurd of in een ovenschotel met knoflook en kruiden is niet te versmaden  Slakken en inktvis hoeven niet als 'rubber' te smaken  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
|
|
Igor Erelid
 WMRindex: 724 OTindex: 2.483 S |
 Ja, maar nu baby-inktvis, in de olijfolie gebakken.  Hmmm  Niet gefrituurd Baby-octopus is ook lekker |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Igor... Kijk eens bij Google op kerrienoedels.   Het zijn maar 3 pagina's.  |
|
Igor Erelid
 WMRindex: 724 OTindex: 2.483 S |
 ... Whahahaha Hoofdgerechten Happy Chiefcook: Kerrienoedels met roergebakken ...Hot & Spicy zijn deze Kerrienoedels met Roergebakken Groenten. Een heerlijk gerecht voor bourgondiërs. Een hoofdgerecht in de keuken van de Happy Chief ... www.kraotach.nl/recepten/hoofdgerechten/kerrienoedelsmetroergebakkengr... - 22k - In cache - Gelijkwaardige pagina's |
|