Mannen hebben al een tijdje een sekspop om hun lusten te bevredigen, maar vrouwen die blijven nog op hun honger zitten. Als het van het Amerikaanse bedrijf Realbotix afhangt, komt daar binnenkort verandering in.

Realbotix werkt aan een man die nooit zeurt, vrouwen het ultieme genot geeft in bed en doet wat er gevraagd wordt. Klinkt toch als te mooi om te waar te zijn? Maar het is wel degelijk werkelijkheid.

Henry de seksrobot is voorlopig alleen te verkrijgen met een Britse nationaliteit (lekker zwoel) en heeft een op maat gemaakte persoonlijkheid. Via een app kan je hem ook gedichten laten voorlezen of je favoriete liedjes laten zingen. Bovendien heeft de hunk een bionische penis die kan dienen als een vibrator. Maar volgens CEO Matt McMullen is dat niet het allerbelangrijkste. "Eenzaamheid is een groot probleem in onze maatschappij. Vrouwen willen net als mannen gezelschap en Henry kan hen dat geven."

De pop is wel niet goedkoop. Hoe meer opties je wil, hoe dieper je in je broekzak moet tasten. Gemiddeld zal je tussen de 7.000 en de 9.000 euro voor Henry moeten betalen. Maar McMullen is ervan overtuigd dat er genoeg vrouwen zijn die dat geld willen betalen om toch maar eventjes dat gevoel van genegenheid te ervaren.
Foto