Een Mexicaanse politica, die tevens een OnlyFans-model is, wil dat elke vrouw gratis een borstvergroting moet krijgen als ze dat wil. Ze hoopt op die manier verkozen te worden.

Rocio Pino verdient de kost door gewaagde foto’s te delen op OnlyFans, waar ze 93 euro per jaar vraagt voor een jaarabonnement. De Mexicaanse vrouw is daarnaast kandidaat voor de centrumlinkse partij Progressive Social Networks die vorig jaar opgericht werd.

Op 6 juni worden er verkiezingen gehouden in haar staat Sonora, in het noordwesten van Mexico. Wordt ze verkozen in de Kamer van Volksvertegenwoordigers, dan belooft ze elke vrouw een gratis borstvergroting. Vrouwen die ooit noodgedwongen een borstamputatie moesten ondergaan, zouden daarbij voorrang krijgen.

Daarnaast belooft Pino dat, wanneer zij verkozen wordt, er meer bewustwording gecreëerd zal worden over seksueel misbruik, dat mannen die hun kinderen niet financieel steunen gestraft kunnen worden, en dat er wetten komen om vrouwen te beschermen tegen cybercriminaliteit.