Een baby van slechts vier maanden oud heeft een bizar incident overleefd. Het kindje werd tijdens een tornado uit zijn huis gezogen en kwam bijna ongeschonden in een boom terecht.

Tijdens de tornado in Clarksville in de Amerikaanse staat Tennessee werd het dak van de stacaravan van Sydney Moore en haar verloofde eraf getrokken. Vader probeerde de maxicosi van de vier maanden oude baby vast te houden terwijl Sydney bezig was hun 1-jarige zoon te beschermen tegen de instortende caravan.

Nadat het natuurgeweld was overgewaaid, duurde het tien minuten om het oudste kind te bevrijden. De vier maanden oude baby was echter verdwenen. "We dachten dat we hem nooit meer zouden zien", zegt Sydney volgens Metro UK. Op de GoFundMe-pagina die Sydney's zus heeft opgericht, valt te lezen dat hij in de boom lag "alsof een engel hem daar had neergezet".

Het gezin komt er gelukkig af met wat lichte verwondingen. Wel zijn ze hun huis kwijt, net als alle spullen voor de kinderen zoals luiers, melk, kleding en speelgoed. De auto en telefoons van het gezin hebben het ook niet gered en één van de katten is vermist.

Momenteel verblijft het gezin in een hotel tot hun verhuurder een nieuwe woning heeft geregeld. Om de schade te dekken is de GoFundMe-pagina opgericht, waar tot nu toe al ruim 30.000 dollar is ingezameld.