Kieran Toman (39) checkte in, in het sjieke Hyde Park Towers Hotel in Bayswater, Londen. Hij zei tegen het baliepersoneel dat hij met rust gelaten wilde worden. Eenmaal op zijn kamer hing hij het Do Not Disturb kaartje aan de deur. Dat bleef twee weken onberoerd. In die periode verhongerde hij vermoedelijk.
Na twee weken kwamen er onprettige geurtjes uit de kamer en sloeg een schoonmaakster alarm. De politie kwam en trof hem sterk vermagerd dood aan in zijn badkamer. Uit forensisch onderzoek bleek niets verdachts zoals vergiftiging of drugsgebruik. Wel was hij volkomen uitgemergeld. Uitmergeling werd ook als doodsoorzaak aangemerkt. Toman bleek een wat paranoïde zonderling zonder vaste woon- of verblijfplaats. Toman had de kamer voor vijf maanden geboekt en had daar alles wat hij bezat bij zich. Om er eenzaam te sterven.
Het Hyde Park Towers Hotel is bekend omdat Jimi Hendrix er een paar maanden verbleef. Hij koos echter het Londense Samarkand Hotel om zich met slaappillen van het leven te beroven op 18 september 1970.