Goed nieuws voor vrouwen die een vleugje naturisme in hun bloed hebben zitten. Voor het eerst zoekt een bedrijf vrouwen die in hun blootje komen werken. En nope, geen addertjes onder het gras...
Herinnert u zich nog het verhaal van een groepje vrouwen die uw huis voor een extra prijsje naakt komen kuisen? Dat was te mooi om waar te zijn – en ze deden het wel degelijk echt, maar jah, u begrijpt ons wel – maar nu komt een echt Brits IT-bedrijf in alle ernst aandraven met de vraag naar vrouwelijke webmasters of verkopers die naakt willen werken. Het bedrijf heet – volledig onverwacht – Nude House en bevindt zich in het Britse Buckinghamshire. ‘Man with the plan’ van dienst is Chris Taylor.
“Wij zijn waarschijnlijk het eerste en enige bedrijf in de wereld waar naturisten naakt een riant salaris kunnen verdienen. Omdat wij de eerste zijn is het wel lastig om personeel te werven. Veel mensen denken toch gelijk aan seks”, vertelt hij.
En met een riant salaris bedoelt de goeie, ouwe man een maandloon van 2300 euro. Mooi toch om gewoon je kleren thuis te laten en wat belletjes te placeren? En de bedenker benadrukt dat er geen erotiek in het spel is.
“Naturisme heeft niets van doen met seksuele gedachten. Natuurlijk zie je duidelijker de verschillen tussen mensen, maar bij ons gaat het alleen om de technische kwaliteiten of de verkoopvaardigheden. Bovendien zullen de klanten nooit weten dat wij ze naakt te woord staan, alles gaat via telefoon of computer”, klinkt het. En wij zijn ervan overtuigd dat dat de naakte waarheid is!