Waarmee we niet gezegd hebben dat wie lange vingers heeft een dito piemel voor zijn scrotum gespannen heeft. Dus kom maar van uw bureau af en stop met dat belachelijke dansje. Men heeft het namelijk over een bepaalde verhouding tussen uw vingers. Aha!
Koreaanse wetenschappers hebben onderzoek verricht naar het verband tussen uw vingers en uw kleine vriend. Alwaar al eens gefluisterd werd dat de lengte van de penis overeenkomt met de afstand tussen de toppen van duim en wijsvinger, kwamen zij met een wetenschappelijk gefundeerde theorie af: de lengte van uw ridder met de Duitse helm is gekoppeld aan de verhouding tussen de lengte van uw ring- en wijsvinger.
Nu u even de tijd kreeg om die verhouding te bestuderen en de drie naast mekaar te leggen, mag u uw broek terug dichtdoen en verder lezen.
De wetenschappers onderzochten 144 vrijwillig meewerkende Koreanen van twintig jaar en ouder die in een ziekenhuis verbleven voor een urologische ingreep. Hun pin-schwung werd onder narcose uitgestrekt en langs alle kanten gemeten. Daarop werden de cijfers naast die van ring- en wijsvinger gelegd.
Opvallend resultaat van het onderzoek is dat de verhouding tussen de lengte van beide vingers een goede indicatie is voor de lengte van de penis. Wie een kleine verhouding heeft, heeft meer kans op een langere penis. Hoe dichter de lengte van beide vingers dus bij elkaar ligt, hoe langer uw penis.
Trouwe believers van de stelling dat de lengte niet belangrijk is: neen, er werd geen verband aangetoond met de dikte van uw spel, noch de manier waarop u hem beweegt.
Het nut van het onderzoek wordt gekaderd in het verband met een ander onderzoek, dat naar de verhouding tussen lichaamslengte en aanwezigheid van het prenataal androgeen hormoon. Zo zouden langere mensen zijn voortgekomen door de aanwezigheid van hogere waarden van testosteron bij het embryo. Het hormoon zou nu dus ook verantwoordelijk zijn voor zowel de lagere verhouding in lengte tussen uw twee vingers als voor een langere penis. Voorts kon de vingerverhouding ook in verband worden gebracht met het risico op prostaatkanker.
Niet iedereen erkende achteraf de waarde van het onderzoek in de onderbroek. Zo zou de penis door toedoen van de narcose gegroeid kunnen zijn tijdens het onderzoek en zou het onderzoek alleen bij Aziatische mannen werden gehouden. En u weet wat ze van die mannen zeggen.
Wij gingen te rade bij onze wetenschapsspecialist. Hij raadt ten stelligste af dat u nu massaal onder invloed van narcose het topje van uw ring- hetzij uw wijsvinger afkapt, teneinde deze dichter bij mekaar te brengen en alzo een langere elfde vinger in uw broek te bekomen. Dat heet foetelen. En of het werkt, is nog een ander paar mouwen.