Een Braziliaanse puber is afgelopen maand gaan hemelen door een zeer bijzonder incident. Zijn klasgenoten reageerden geschokt, toen de moeder van de 16-jarige gozert uit Rubiato vertelde wat er was gebeurd. De arme jongen ging de pijp uit, nadat hij zich maar liefst tweeënveertig keer had afgetrokken.
Bronnen melden dat de persoon in kwestie verslaafd was aan het handkarren. De moeder van de jongen vertelde tegen een lokale krant dat ze afwist van het probleem van haar zoon. Ze waren van plan samen naar een dokter te gaan, maar die beslissing namen ze nét iets te laat.
De ware ‘masturbatiemarathon’ begon ‘s nachts om twaalf uur en heeft de hele nacht geduurd. Na wat de zwaarste nacht van zijn leven moest zijn geweest, crepeerde hij. Volgens klasgenootjes werd hij hitsig van werkelijk álle vrouwen. In zijn kamer werd dan ook een enorme verzameling porno gevonden.
Dus, lieve lezers, wat hebben wij hiervan geleerd? Denk nog eens na voordat je je geslachtsapparaat weer in de handen neemt, terwijl je naar Ontfrissend’s nieuwste pagina surft. Ook jóuw jongeheer verdient wel eens wat rust.