BUKO Verhuur uit Beverwijk plaatst voor een middelbare school op Ameland een tijdelijk schoolgebouw voor het oplossen van hun ruimtegebrek. Het tijdelijke schoolgebouw bestaat uit 67 nieuwe units en wordt vanaf het nieuwe op- en overslagterrein van partner Abeko in de haven van Beverwijk op een ponton over het IJsselmeer naar Ameland gevaren. Autokraantransport staat bij de haven paraat om de units te vervoeren naar de juiste locatie. Het 2-laagse gebouw wordt op locatie gemonteerd en binnen 2 weken turn-key opgeleverd.
Jan Gaal, Projectleider BUKO Verhuur: "Het leveren van een tijdelijk gebouw van deze omvang op Ameland is een logistieke uitdaging. Een uitdaging die BUKO Verhuur aangaat omdat wij kunnen rekenen op een team van vakmensen, goed materieel, en een modern wagenpark."
Jan Gaal, vult aan: "Met ruim 50 jaar ervaring in tijdelijke huisvesting weten wij welke zaken niet uit het oog mogen worden verloren in geval van ruimtegebrek. Wij nemen die zorg voor onder meer onderwijsinstellingen volledig uit handen. In geval van acute nood of als structurele oplossing. Tijdelijke huisvesting is ons specialisme."
Foto1
Foto2