In de nationale Thaise kranten is deze week uitgebreid bericht over het ongeldig verklaren van een toelatingsexamen voor toetreding bij de Thaise Politie. De "scam" was bedacht door een politieagent die toegang had tot de examenvragen en de antwoorden. Tegen betaling van 350.000 Bath, (ongeveer 8000 Euro), betaalbaar in termijnen, voorzag de agent de examinandi van een kortegolf radio-ontvanger die gemodificeerd was om te vibreren als hij een signaal ontving. Door middel van het aantal vibraties kon de examinant het antwoord ontvangen op elke multiple choice vraag.
De ontvanger was ontworpen om in het rectum te verstoppen, bij de dames kon hij in de vagina geplaatst worden.
Zonder twijfel hebben sommige examinandi het trillen van het apparaatje stimulerend gevonden, een vrouw bekende zelfs dat ze er een orgasme van had gekregen.
Een andere examinant gaf later toe het examen drie keer op dezelfde dag gedaan te hebben omdat de trillingen heerlijk erotisch waren. Deze persoon bleek een Ladyboy te zijn en hij behoefde hospitalisering, niet om het apparaat te verwijderen, maar om de batterijen te laten vervangen! Only in Thailand.