Het is een veelbesproken videohit op het Russische internet. Een junk steelt in Moskou een politie-auto en besluit te gaan joyriden. De camera's die in de wagen zijn ingebouwd blijven draaien.
Op de beelden is te zien hoe de kaper schreeuwend en brullend achter het stuur zit, steeds wilder begint te bewegen en te draaien en steeds harder gaat rijden.
Je denkt: 'Dit kan niet lang goed gaan'. En dat doet het dan ook niet. Op de ringweg rondom het centrum van Moskou gaat het mis. De politiewagen komt hard in botsing met een andere personenauto.
De man, die uiteraard geen gordels om had, overleeft de klap wonderbaarlijk. Sterker nog: hij lijkt ongedeerd te blijven en komt al snel bij zijn positieven en besluit snel te vluchten.
Helaas voor hem gaat het op dat moment alsnog mis want hij stapt pardoes voor een wagen die aan de andere kant van de weg met flinke vaart voorbij komt zetten. De junk ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis. Als hij het redt wacht hem een pittige gevangenisstraf. Ook de politiemannen die verantwoordelijk waren voor de wagen, wacht een sanctie. Zij hadden de auto onbeheerd, met de sleutels erin, op straat achtergelaten. Filmpje