De Britse bruidegom Neil McArdle was vergeten zijn eigen trouwlocatie te reserveren. Om te zorgen dat het feest zou worden uitgesteld, deed hij net alsof er een bom in het gebouw lag. McArdle en zijn verloofde Amy Williams zouden trouwen op historische locatie St George’s Hall in Liverpool, maar de 36-jarige McArdle kwam er bij een laatste check op de huwelijksdag achter dat hij de reserveringsformulieren nooit had ingevuld en ingeleverd.
In paniek belde hij de receptie van het gebouw en zei: “Er is een bom in St George’s Hall die over 45 minuten afgaat.”
De politie werd gewaarschuwd, het gebouw werd ontruimd en doorzocht. Er werd uiteraard geen bom gevonden, meldt Daily Mail.
Het onderzoek leidde naar de bruidegom, die werd gearresteerd en bekende dat hij had gebeld. Hij vertelde de politie dat hij de bommelding had gepleegd omdat de bruiloft dan uitgesteld moest worden en hij meer tijd had om alles nog te regelen.
“Hij durfde zijn aanstaande en haar familie niet te vertellen dat het huwelijk niet door kon gaan”, aldus een bron. Neil en Amy zijn overigens nog steeds niet getrouwd, maar naar verluidt zijn ze nog wel bij elkaar.

De voormalige bruidegom hoort later deze maand het vonnis van de rechter in Liverpool.