Is er dan niets meer heilig? In de VS is een kerstman in zijn rug geschoten met een luchtdrukpistool. Op het moment dat de man beschoten werd, werd hij gevolgd door een cameraman van ABC News.
"Man, dit is fantastisch. Merry..". Daarna is de man even stil en begint hij te kermen van de pijn. "Iemand heeft me beschoten. Iemand schoot me in m'n rug", zegt hij. Omstanders horen dat er vanuit een huis in de buurt twee schoten klinken.
De kerstman moest naar het ziekenhuis om het kogeltje uit z'n rug te laten halen. De politie is, naar aanleiding van de tips van omstanders, een buurtonderzoek begonnen. Er is tot nu toe nog niemand aangehouden.
De kerstman liep in de wijk rond om cadeautjes uit te delen aan kinderen. Ook toen hij verzorgd werd aan zijn rug, wilde hij daarmee doorgaan. Het ambulancepersoneel wist hem er uiteindelijk van te overtuigen dat het het beste was als hij even naar het ziekenhuis ging.
De kinderen in de wijk hoefden het niet zonder hun cadeaus te doen. Ironisch genoeg heeft The Grinch -die eigenlijk een hekel heeft aan Kerst- de cadeaus rondgebracht. Filmpje