Een vrouw uit Florida, die met vrienden de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag vierde, voelde dat 'iets' haar been had geraakt. Ze dacht eerst aan een voetzoeker of vuurwerk. Vijf dagen later bleek dat er een kogel in haar been zat.

Heather Charlebois zat op die bewuste 4de juli in de stad DeLand in een café met vrienden. Het was rond half elf en de 42-jarige vrouw voelde iets aan haar dij. Er was een duidelijke wond zichtbaar, maar ze dacht dat het gewoon een voetzoeker was geweest. Na vijf dagen ging ze er toch mee naar het ziekenhuis. Artsen vonden een kogel die zich vier centimer diep in haar dij had geboord. De kogel zat nabij een slagader, waardoor het projectiel niet direct verwijderd kon worden. ,,Het is gewoon zo gek", zei Charlebois. "Het is zo onwerkelijk dat ik er soms om moet lachen, maar eigenlijk maakt het me vooral heel boos. De wond doet de hele tijd pijn en voelt branderig.''

De politie zoekt nog steeds de dader en onderzoekt wie die dag een wapen afvuurde in de omgeving van het café. Een beveiligingscamera registreerde het bizarre incident. Een video toont hoe Heather Charlebois plotseling opspringt en naar haar been kijkt zonder te beseffen wat er gebeurd is.