Een 14-jarig Amerikaanse meisje besloot de rollen om te draaien door agent Tommy King een bon te geven. Hij moest lachen toen hij las wat er op stond.

De agent had zijn auto neergezet op een 'fire lane', een strook die vrijgehouden moet worden voor het geval er brand uitbreekt. In grote letters stond er bovendien 'no parking' op de stoep geschreven.

Annie James kon niet hebben dat de agent de regels aan zijn laars lapte en besloot hem te beboeten. Ze schreef het volgende briefje. Foto

Op de bon stond te lezen dat de agent niet alleen het parkeerverbod aan zijn laars had gelapt, maar ook nog eens in tegengestelde richting op de stoep stond geparkeerd. Ook dat is verboden. Annie gaf de agent een boete van tien dollar, die hij moet betalen aan de eigenaar van het appartementsgebouw. "Netjes dat ze maar tien dollar vroeg, en dan niet eens voor zichzelf", aldus de agent.

De agent besloot Annie te belonen voor de terechtwijzing. Hij gaf haar een cadeaubon voor een speelgoedwinkel ter waarde van veertig dollar.