Een Ier die in Australië al vroeg op pad ging om een borrel te drinken en sindsdien vermist was, is na vijf dagen teruggevonden. Hij lag bewusteloos en half naakt in een plas bloed in Sydney.

Donal O'Sullivan (33) lag in het noodtrappenhuis op de zesde verdieping van een kantorengebouw, schrijft de Sydney Morning Herald. Hij zou vijftien treden naar beneden zijn gevallen. Hij was gewond aan zijn hoofd en zijn ruggenwervel toen hij door een schoonmaker werd gevonden. Nu vecht hij in een ziekenhuis voor zijn leven.
O'Sullivan, die in Australië als bouwvakker werkweken van 84 uur draait, ging 's ochtends met zijn broer Johnnie bier drinken in een bar. Daarna zou hij naar een club hebben willen gaan, maar op één of andere manier kwam hij terecht in het nabijgelegen kantorengebouw. Zondag deed Johnnie aangifte van de verdwijning van zijn broer.

Zijn vrienden en familie zijn boos op de politie. Zij zouden de vermissing niet serieus hebben genomen en gedacht hebben dat het 'om weer een dronken Ier' zou zijn gegaan. Pas na dagen gingen ze de verdwijning van O'Sullivan wel onderzoeken.