Toen de zwarte Braziliaanse Rosemere Fernanda de Andrade was bevallen van haar eerste kind, bekeken haar man en de leden van zijn familie haar eerst wel met een scheef oog. Zij is zwart, net als als haar man, maar de baby was helemaal wit, als sneeuw.
De eerste dochter, Ruth, had bijna wit haar, een blanke huid en blauwe ogen. De artsen in Recife, BraziliŽ, beseften meteen dat er iets mis was. Het meisje Ruth was niet het resultaat van buitenechtelijke seks met een blanke man, maar zij heeft albinisme, een zeldzame genetische aandoening waarbij de huid helemaal geen pigment heeft.
De volgende poging van het paar om een kind te krijgen was ook succesvol. Opnieuw werd een meisje geboren, maar zij was nog witter dan haar zusje. Ook Estefani was een albino. Kort daarna kwam Kauan ter wereld. Een lieve jongen, maar hij was net zo blank als zijn zusters.
In de hete zon van BraziliŽ is het voor deze drie kinderen erg moeilijk om op te groeien. Zij mogen niet worden blootgesteld aan de zon, omdat het risico groot is dat zij dan brandwonden krijgen. Hun zorgzame moeder is continu bezig om ze in te smeren met zonnebrandmiddelen en andere zalven die bescherming tegen de zon moeten geven. Foto