Het was even rustig op clownsgebied, maar in Eindhoven zijn er weer twee gesignaleerd. Twee meisjes van 16 zijn zondagavond achtervolgd door twee clowns.

De moeder van n van de twee meisjes vertelt haar verhaal aan Omroep Brabant. De meisjes fietsten volgens haar rond negen uur 's avonds over straat toen de twee clowns tevoorschijn sprongen.

En van de clowns zou een stuk hout bij zich hebben gehad. De twee gingen achter de meisjes aan. En van de twee verlegde daarna de aandacht naar een jongen bij een bushalte in de buurt. Het incident is gemeld bij de politie, en de wijkagent gaat extra opletten.

Bij Omroep Brabant meldde zich nog een vrouw, die zaterdagavond rond dezelfde plek is lastiggevallen door een clown. In Nederland werd eerder al in Breda een melding gedaan van een clown.

Maar de echte clownsproblemen waren in Frankrijk, waar mensen zelfs zij gearresteerd om de clownterreur. Het begon allemaal als een practical joke om mensen aan het schrikken te maken, maar dat liep op een gegeven moment de spuigaten uit. Filmpje