Mexicaanse agenten hebben zes vrouwen gearresteerd die in groepsverband mannen overvielen. Het criminele zestal beroofde de slachtoffers in toeristenoord Cancun.

Een van de dames, de fraaie Maria Sierra (20 / foto), verleidde een eenzaam uitziende man en lokte hem naar een afgezonderde plek. De schlemiel werd daar in een wurggreep genomen door de zeer robuust gevormde Yesenia Lara (30 / foto), schrijft Mirror. Deze dame traint regelmatig in de gym en zou qua lichaamskracht zeker niet voor mannen onderdoen.

De 19-jarige Griselda Naranjo, een bendelid dat goed kan boksen, beukte samen met enkele andere meiden de prooien in elkaar, om vervolgens hun waardevolle bezittingen af te nemen.

Het geboefte kon volgens de autoriteiten vrij lang z'n gang gaan, aangezien Mexicaanse mannen zich ervoor zouden hebben geschaamd om aangifte te doen. De bende, in lokale media bestempeld tot 'Honey Trap Gang', liep echter tegen de lamp toen een toerist te grazen werd genomen. Dit slachtoffer stapte resoluut naar de politie, die de groepsleden arresteerde.
Foto