Een toezichthouder bij De Nederlandsche Bank (DNB) werkte tegelijkertijd als exclusieve sm-meesteres. Afgelopen oktober verbrak de rechter het dienstverband van deze 'high class nymphomaniac'.

Daarover schrijft Quote. Volgens het blad moest de vrouw toezicht houden op de trustsector, maar had ze daarnaast een geheim tweede leven als prostituee en sm-meesteres. En dat terwijl DNB strenge eisen stelt op het gebied van integriteit. Sinds 2011 is er een verplichte screening van mensen die in de sector een hoge functie willen. Zeker in de trustbranche vallen veel mensen daarbij af. Volgens Quote ging het daar om 36 procent van de gescreende mensen, bijvoorbeeld omdat ze mogelijk onbetrouwbaar zijn.

De vrouw in kwestie kwam gewoon door de keuring en kon zes jaar lang haar dubbelleven leiden. Onder het pseudoniem Conchita van der Waal bood ze zich aan op een eigen website waar onder meer erotische foto's stonden. Op één foto poseert ze met een zweep en draagt een pet van de SS.

Volgens Quote werkte de vrouw eerder bij ABN Amro en ING Bank. Sinds Quote informeerde naar haar handel en wandel, heeft ze geprobeerd alle digitale sporen te wissen. Zo is haar site nu offline. De Nederlandsche Bank wil niet op de zaak ingaan en laat alleen weten dat er iemand om een integriteitskwestie is ontslagen in 2014.