Het is een van je grootste nachtmerries. Dieven die inbreken terwijl jij home alone bent. Natuurlijk heb je in een van die slapeloze nachten al wel eens nagedacht over wat je dan zou doen. De schijtluis onder ons denkt na over waar die zich het beste kan verstoppen en de macho weegt af waarmee die de dief neer gaat slaan. Natuurlijk hoop je dat je je plan nooit hoeft uit te voeren, maar voor twee zusjes uit Nashville werd deze nachtmerrie wel werkelijkheid.

De twee keken ‘s ochtends uit het keukenraam toen ze zagen dat twee zwart geklede mannen de achterdeur probeerden in te rammen. Ze twijfelden geen moment en renden naar de badkamer bij de slaapkamer van hun ouders. Terwijl de oudste zus de politie belde, verstopten ze zich in een badkamerkastje. Natuurlijk een populaire plek onder alle verstoppertje liefhebbers.

Maar dat pakte niet helemaal lekker uit. De inbrekers Tomberlind en Murillo dachten blijkbaar de buit te vinden in dezelfde badkamer. Gelukkig arriveerde de politie snel, waarna Tomberlind de benen nam naar zijn auto. Murillo verstopte zich daarentegen in de badkamer, niet wetende dat de meisjes daar ook zaten. Als de zussen ook maar een geluid hadden gemaakt, had de inbreker hen misschien wel ontdekt.
Shotgun

De politie wist Murillo echter te pakken voordat hij de twee ontdekte. Ook de vluchtauto werd onderschept, met daarin wat juwelen, een computer en zelfs een shotgun. De zussen zijn er ongedeerd vanaf gekomen, maar het had dus ook heel anders kunnen aflopen. Ze zijn dan ook erg blij met de afloop.

”Ik draaide gewoon door. Ik ben heel blij dat ik kon helpen om de twee mannen te pakken die nog iets veel ergers hadden kunnen doen”, vertelde de 13-jarige.