De politie in de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft afgelopen week een man gearresteerd die ze al veel vaker tegen waren gekomen. Deze keer stal de man iets uit een winkel en bij zijn arrestatie leek het alsof hij zich speciaal had aangekleed voor de gelegenheid.
Op een foto van de politie is te zien dat de verdachte een shirt draagt met de opdruk: 'Really good at making really bad decisions', oftewel: 'Ik ben heel goed in slechte beslissingen'. Zijn beslissing was deze keer niet alleen om iets te stelen maar ook om vervolgens een politieagent op de grond te duwen en weg te vluchten in een gestolen auto. De politieachtervolging eindigde toen de t-shirt-man tegen een schuur in een voortuin in Baden knalde.

De 36-jarige man werd gearresteerd en de politie maakte naar Amerikaans gebruik een foto van de verdachte. Hij is niet de eerste die bij zo'n 'mug shot' een wel heel toepasselijk shirt draagt. Volgens The Huffington Post werden eerder al mensen gearresteerd met opdrukken als 'Warning: I do dumb things' - 'Kijk uit: ik doe domme dingen'.
Foto