Vrouw staat zes uur in de wacht
Een vrouw uit Gilbert, in de Amerikaanse staat Arizona, is kwaad op de winkelketen Target. Toen ze de klantenservice belde met een klacht stond ze zes uur in de wacht.

Katie Johnson, naar eigen zeggen een trouwe klant van de keten, had een iPod Nano besteld als kerstcadeau voor haar vriend. Het pakje werd echter niet geleverd.

In eerste instantie belde Johnson koerierdienst UPS. Volgens UPS was het pakje wel degelijk geleverd, maar was het waarschijnlijk gestolen uit haar portiek. De verzender, Target, moest aangifte doen bij de koerierdienst, zo werd haar verteld.

Johnson hangt sindsdien aan de telefoon met de klantenservice van de winkelketen, maar kreeg tot nu toe niemand te pakken. In totaal stond ze al zes uur in de wacht. Ze heeft ook al tal van e-mails, tweets naar de keten gestuurd, maar ontving alleen de mededeling dat ze nogmaals in haar portiek moest kijken.
Toen Johnson naar een filiaal van de keten ging, gaf een behulpzaam personeelslid haar het nummer van de klantenservice, zo meldt 3TV. De zender nam zelf contact op met de keten om meer te weten te komen, maar kreeg niemand te pakken.