hr
jaargang -23 - laatste artikel 23-5 18:00 - 74575 artikelen - nu online 41 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Veelgestelde Vragen (FAQ)


02. Artikelen en Reacties

De kern van WaarMaarRaar bestaat uit de artikelen waar we bekend om staan. Sommige artikelen komen van een andere website, terwijl andere door onszelf geschreven zijn (dit wordt aangegeven met de bron onder het betreffende artikel). De artikelen hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn opmerkelijk.

Artikelen toevoegen
Artikelen worden toegevoegd door de leden of door de redactie. Je kan dit doen door in je persoonlijke menu (boven de Uitloggen-knop) 'Artikel toevoegen' te kiezen. Let er wel op dat het artikel niet te oud is. Zorg er bovendien voor dat je de bron duidelijk vermeldt, anders kunnen we je artikel niet plaatsen. Soms worden artikelen door meerdere mensen toegevoegd. In principe geldt dan: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als er veel artikelen worden ingezonden, kan het soms enkele dagen duren voordat je bericht krijgt of jouw artikel geplaatst wordt. De redactie maakt een keuze uit de toegevoegde artikelen, aangezien niet alles geplaatst kan worden.

Reageren op artikelen
Je kunt je persoonlijke mening over een artikel kwijt in de ruimte eronder. Houd je in je reactie wel aan de regels, anders krijg je het aan de stok met de moderators. In de reacties kunnen geen foto's of filmpjes worden geplaatst, maar wel emoticons, links en bepaalde BB-codes (zie voor meer informatie hier). Ten slotte is het wel de bedoeling dat de reacties ontopic blijven en dat er niet teveel afgedwaald wordt. Hier hebben we immers het forum voor.


Voorwaarden
 • Je bent verantwoordelijk voor alles wat er onder jouw gebruikersnaam gedaan wordt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beschermen van je wachtwoord.
 • Je mag andere gebruikers niet lastigvallen, treiteren, bedreigen of intimideren. Je mag je ook niet voordoen als een andere gebruiker.
 • Je mag WaarMaarRaar.nl niet voor een illegaal of onwettig doel gebruiken.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor je gedrag op, en je gebruik van WaarMaarRaar.nl. Dit geldt ook, maar niet uitsluitend, voor alle data, tekst, informatie, gebruikersnamen, plaatjes, foto's, profielen, geluids- en videobestanden, links ("Content") die je toevoegt aan, post op, of toont op of via WaarMaarRaar.nl.
 • Je mag WaarMaarRaar.nl niet aanpassen, namaken of hacken. Ook het aanpassen van een andere website om een verband met WaarMaarRaar.nl te suggereren is niet toegestaan.
 • Je mag geen ongevraagde e-mail ("Spam") opstellen, of versturen aan andere WaarMaarRaar.nl-gebruikers.
 • Je mag geen malware of ontregelende code aan WaarMaarRaar.nl toevoegen.
Bepalingen
 • We behouden ons het recht voor WaarMaarRaar.nl op enig moment aan te passen of (tijdelijk) te staken.
 • We behouden ons het recht voor deze Gebruikersvoorwaarden op enig moment aan te passen of te veranderen. We raden je daarom aan deze Gebruikersvoorwaarden regelmatig opnieuw door te lezen.
 • We behouden ons het recht voor om personen het gebruik van WaarMaarRaar.nl te ontzeggen op elk willekeurig moment, zonder opgaaf van redenen.
 • We kunnen Content verwijderen en gebruikersaccounts sluiten als we daar aanleiding toe zien.
 • Door het verzenden of weergeven van inhoud naar of op WaarMaarRaar.nl geef je WaarMaarRaar.nl - Degosol B.V. wereldwijde, niet-exclusieve en royaltyvrije toestemming tot het vermenigvuldigen, publiceren en distribueren van deze inhoud.
Auteursrechten

Degosol B.V. spant zich in om inbreuk op rechten van derden te voorkomen en Degosol B.V. verzoekt rechthebbenden eventuele inbreuken aan haar te melden (voogeltje@waarmaarraar.nl), zodat er passende maatregelen kunnen worden genomen tegen de inbreukmakende content. Meldingen dienen de navolgende informatie te bevatten:

 • een beschrijving van de content met in ieder geval de titel, de volledige URL en zo mogelijk de accountnaam van de geregistreerde gebruiker;
 • een omschrijving van de rechten die u bezit en die mogelijkerwijze zijn of worden overtreden;
 • uw contactgegevens (naam, adres, emailadres en telefoonnummer) zodat Degosol B.V. met u in contact kan treden.
Nog steeds vragen?
Mocht je met vragen blijven zitten na het lezen van de FAQ, of heb je iets gesignaleerd wat volgens jou in strijd is met de regels, dan kan je het best contact met ons opnemen via de helpdesk.

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven