hr
jaargang -23 - laatste artikel 22-5 16:00 - 74570 artikelen - nu online 64 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Veelgestelde Vragen (FAQ)


04. Profiel, Persoonlijke Pagina's en meer..

Als je op de link in het menu onder je naam klikt, kun je je profiel aanpassen. Je persoonlijke gegevens worden alleen door WaarMaarRaar.nl gebruikt voor interne doeleinden en worden niet aan derden verstrekt. Je kunt je nickname en e-mail van je profiel niet zelf veranderen. Mocht dit toch nodig zijn, dan kun je het beste contact opnemen via de helpdesk. In je profiel kan je bovendien de inhoud van je Persoonlijke Pagina.

Persoonlijke Pagina (PP)
Als je iets meer over jezelf wilt vertellen dan de informatie die zichtbaar is op je profiel, kun je gebruik maken van je Persoonlijke Pagina. Je kunt deze naar eigen inzicht invullen via je profiel, zolang het niet in strijd is met de regels. Op je PP kun je foto's, filmpjes, emoticons, links en bepaalde BB-codes plaatsen (zie voor meer informatie hier).

WMR-Mail
WaarMaarRaar.nl heeft een intern mail-systeem, zodat iedereen elkaar berichtjes kan sturen. Je doet dit via het profiel van een lid. Ook kan je een lid in je vriendenlijst zetten (via 'meer...' in het menu links) en via je vriendenlijst mailen. Je kunt ervoor kiezen een melding in beeld te laten komen als je een mailtje hebt ontvangen. Dit doe je via je profiel.

Status van een lid
In het menu 'meer...' kan je ook je lidstatus veranderen. Ook kan je de status van een lid zien in zijn profiel, of als je over zijn naam muist bij Nu online. Deze functie is handig om te laten zien wat je aan het doen bent, of om je humeur weer te geven.


Voorwaarden
 • Je bent verantwoordelijk voor alles wat er onder jouw gebruikersnaam gedaan wordt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beschermen van je wachtwoord.
 • Je mag andere gebruikers niet lastigvallen, treiteren, bedreigen of intimideren. Je mag je ook niet voordoen als een andere gebruiker.
 • Je mag WaarMaarRaar.nl niet voor een illegaal of onwettig doel gebruiken.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor je gedrag op, en je gebruik van WaarMaarRaar.nl. Dit geldt ook, maar niet uitsluitend, voor alle data, tekst, informatie, gebruikersnamen, plaatjes, foto's, profielen, geluids- en videobestanden, links ("Content") die je toevoegt aan, post op, of toont op of via WaarMaarRaar.nl.
 • Je mag WaarMaarRaar.nl niet aanpassen, namaken of hacken. Ook het aanpassen van een andere website om een verband met WaarMaarRaar.nl te suggereren is niet toegestaan.
 • Je mag geen ongevraagde e-mail ("Spam") opstellen, of versturen aan andere WaarMaarRaar.nl-gebruikers.
 • Je mag geen malware of ontregelende code aan WaarMaarRaar.nl toevoegen.
Bepalingen
 • We behouden ons het recht voor WaarMaarRaar.nl op enig moment aan te passen of (tijdelijk) te staken.
 • We behouden ons het recht voor deze Gebruikersvoorwaarden op enig moment aan te passen of te veranderen. We raden je daarom aan deze Gebruikersvoorwaarden regelmatig opnieuw door te lezen.
 • We behouden ons het recht voor om personen het gebruik van WaarMaarRaar.nl te ontzeggen op elk willekeurig moment, zonder opgaaf van redenen.
 • We kunnen Content verwijderen en gebruikersaccounts sluiten als we daar aanleiding toe zien.
 • Door het verzenden of weergeven van inhoud naar of op WaarMaarRaar.nl geef je WaarMaarRaar.nl - Degosol B.V. wereldwijde, niet-exclusieve en royaltyvrije toestemming tot het vermenigvuldigen, publiceren en distribueren van deze inhoud.
Auteursrechten

Degosol B.V. spant zich in om inbreuk op rechten van derden te voorkomen en Degosol B.V. verzoekt rechthebbenden eventuele inbreuken aan haar te melden (voogeltje@waarmaarraar.nl), zodat er passende maatregelen kunnen worden genomen tegen de inbreukmakende content. Meldingen dienen de navolgende informatie te bevatten:

 • een beschrijving van de content met in ieder geval de titel, de volledige URL en zo mogelijk de accountnaam van de geregistreerde gebruiker;
 • een omschrijving van de rechten die u bezit en die mogelijkerwijze zijn of worden overtreden;
 • uw contactgegevens (naam, adres, emailadres en telefoonnummer) zodat Degosol B.V. met u in contact kan treden.
Nog steeds vragen?
Mocht je met vragen blijven zitten na het lezen van de FAQ, of heb je iets gesignaleerd wat volgens jou in strijd is met de regels, dan kan je het best contact met ons opnemen via de helpdesk.

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven