Een reactie op de Facebookpagina van de politie in Tiel schoot een agent zondagnacht in het verkeerde keelgat. De schrijver was boos omdat de politie 's nachts sirenes had gebruikt op weg naar een reanimatie. "Sorry dat wij iemand probeerden te redden", reageerde de agent.

"Mag ik vragen waarom er om 3 uur 's nachts met loeiende sirenes wordt gereden terwijl er geen verkeer is? Ben er wakker van geworden, bedankt!", schreef iemand op de Facebookpagina van de politie.

"Oh het spijt ons dat wij u wakker hebben gemaakt. Het spijt ons dat wij iemands leven probeerden te redden. Het spijt ons dat die persoon vermoedelijk nooit meer wakker wordt. Wij hadden natuurlijk rekening moeten houden met uw nachtrust", reageert de agent daaronder.

In een ander Facebookbericht schrijft de agent dat hij verbijsterd is. "Tot mijn verdriet en verbazing las ik onderstaand bericht. Verbolgen en boos wil ik reageren maar besloot om dit niet te doen." Hij vervolgt: "Wij konden geen moment met elkaar evalueren of uitpuffen want de volgende klus stond alweer klaar."