Een inbreker die binnenbrak in een huis in een residentiele buurt van Cardiff in Wales, heeft daar uren met het vaste toestel naar sekslijnen gebeld. Daarna haalde ene Christopher John Morgan (22) het hele huis overhoop. Hij belde tenslotte om halfvijf in de ochtend een taxi die hij wou gebruiken als vluchtwagen.
Het was de taxichauffeur die het zaakje niet vertrouwde. Een kleine ruit aan de voordeur bleek uitgeslagen. Bovendien had Morgan aan de voordeur enkele gestolen goederen opgestapeld. De chauffeur besloot daarop om de politie te bellen.
Toen enkele agenten even later poolshoogte kwamen nemen, probeerde Morgan hen nog wijs te maken dat hij de bewoner van het huis was. De politie geloofde er geen snars van en pakte Morgan op. Het incident deed zich voor op 30 april.
Morgan werd vrijdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 21 maanden. Onder meer de telefoonrekeningen werden op het proces als bewijsstuk gebruikt. De rekeningen lieten zien dat Morgan tien keer naar enkele sekslijnen belde.