Een 26-jarige man uit Maryland zal zich zijn seksdate die hij opgeduikeld had via het internet nog lang heugen. Niet alleen fietste hij 290 kilometer om de de daad uit te voeren, maar moet hij ook nog eens 4 jaar zitten als gevolg van. Zijn internetliefje had hij via Myspace ontmoet en een heimelijke afspraak met haar gemaakt. Ze bleek echter in Scranton te wonen, een stad die 290 kilometer van zijn woonplek verwijderd is. Geen enkel probleem voor de man die op de fiets stapte en de tocht aanging. In Scranton aangekomen overnachtte hij op het terrein van de plaatselijke honkbalclub. Vast van plan om zijn nieuwe, 15-jarige vriendin, wat beter te leren kennen.
Dat beter leren kennen liep een stuk soepeler dan gepland was, want op het sportveld van de honkbalclub bedreef hij meerdere malen de liefde met haar. Hij had alleen misschien beter rekening met haar leeftijd kunnen houden, want daar doen ze in Amerika heel moeilijk over. Het meisje vertelde over haar escapades aan haar ouders, die direct de politie op de hoogte brachten.
In het politieverslag is te lezen dat Wagner, de sportieve fietser, heel goed wist dat zijn internetliefje minderjarig was ten tijde van het voorval, verleden jaar juni. Hij zal zich na zijn vier jaar gevangenisstraf moeten inschrijven als zedendelinquent en daar word je in Amerika niet echt vrolijk van.