Der Zeitung, een orthodox-joodse krant uit New York, heeft de foto van het Witte Huis geplaatst, waarop duidelijk te zien is hoe de belangrijke functionarissen de missie tegen Bin Laden bekijken. Er is echter iets opmerkelijks aan deze foto: Hilary Clinton is ineens verdwenen. Ook andere vrouwen zijn niet te zien op de foto.
De krant wilde niet laten weten waarom Clinton weggehaald is van de foto, maar mogelijk gaat het erom dat de krant geen fotos van vrouwen wil plaatsen, omdat dat aanstootgevend zou kunnen zijn voor de lezers. Ook kan het te maken hebben met het feit dat orthodox-joodse mannen moeite hebben met vrouwen met macht. De verwijdering van Clinton is dan logisch, evenals het weg-Photoshoppen van Audrey Tomason, een andere medewerkster die op de foto te zien was.
Als de krant de aanwezigheid van deze vrouwen zo storend vond, dan had ze beter de foto helemaal niet kunnen plaatsen. Het Witte Huis heeft namelijk duidelijk gezegd dat er echt niet geknoeid mocht worden met beeldmateriaal. Het plaatsen van deze gewijzigde versie kan dus behoorlijk ernstige consequenties hebben voor de krant.
Op de foto is te zien hoe Clinton verschrikt reageert op het filmmateriaal. Ze gaf zelf echter aan dat haar uitdrukking niets te maken had met schrik, maar met een verkoudheid waar ze rond deze tijd van het jaar regelmatig last van heeft. Foto