De uitvaartvakbeurs is weer in volle gang. De nieuwste trends: een eco-begrafenis en een doodskist waar je in foetushouding in kan liggen. Een begrafenis is allang niet meer simpelweg een kist die de grond of de oven in gaat. Hoe kan het toch dat de uitvaartbranche haar producten zo goed weet te verkopen en hoe bedenken ze het? Zo kiezen veel mensen niet meer voor een bakje koffie en een plak cake, maar is het broodje kroket in opmars. Of een lekkere Spaanse tapas. Ook kunnen rouwenden na de begrafenis al aan het begrafenisbier. En wat te denken van het begrafenishotel: 24 uur per dag in de buurt van je overleden dierbare zijn. In Engeland is het ook al mogelijk een uitvaart online te volgen. Ideaal als je weinig tijd hebt, of om later nog eens terug te kijken. Ook op het gebied van lijkwagens is er van alles mogelijk. Auto's in alle kleurtjes van de regenboog of door een 'rouwkoe' naar je laatste rustplaats worden gereden. En niet in een simpele houten kist. Nee, anno 2012 ga je in stijl: een 24 karaats gouden kist.