De bruiloft, zo belooft ze, zal ‘historisch’ worden, dus als je bruidsmeisje wil zijn, zul je aan bepaalde eisen moeten voldoen. De mail die deze aanstaande bruid aan haar potentiële bruidsmeisjes zond is zo belachelijk veeleisend dat hij al snel de ronde deed en een internethit werd.
‘Jullie hebben een grote rol in deze bruiloft. Dus voor we verdergaan stel ik wat grondregels op, en het is heel belangrijk dat je dit leest en goed overdenkt voor je toestemt in deze grote eer om bruidsmeisje te zijn,’ begint de bruid.
Als de geadresseerden hun mail niet beantwoorden als ze in het buitenland zijn, niet bij alle bruiloftgerelateerde events kunnen zijn of niet genoeg geld hebben voor de vliegtickets en de bruidmeisjesjurk, komen ze niet in aanmerking.
‘Als je krap bij kas zit en geen geld hebt om bij te dragen aan het vrijgezellenfeest, daar heb ik geen boodschap aan, sorry. En vergeet het ook maar als je denkt dat de bruidmeisjesjurk een C&A-tje van een habbekrats is. Dan ga je naar de verkeerde bruiloft.’
De bofkonten die bruidmeisje mogen worden moeten zich volledig beschikbaar houden tussen februari en augustus, en negeer ook geen telefoontjes: ‘Ik heb geen tijd om op antwoord te moeten wachten. Iedereen heeft een telefoon bij zich dus het moet niet langer dan een dag duren voor je me terugbelt,’ schrijft de bruid die zeker wil weten ‘dat iedereen voor 100% aan boord is.’
De hele mail is te lezen op Gawker.