Veel mensen bellen of sms'en op het toilet. Vervolgens kijken de meesten - in ieder geval bij een grote boodschap - achterom om te zien wat het resultaat is. Dit blijkt uit een poll van BuzzFeed.
BuzzFeed plaatste een weekend lang een poll genaamd ‘Zijn jouw toiletgewoontes raar?’ met 24 vragen op hun website. Ruim 300.000 bezoekers vulden deze vragenlijst volledig in.
De wc blijkt vaak gebruikt te worden om bij te praten met anderen. Zo sms’t maar liefst 84 procent op het toilet. 61 procent belt ook op de wc, maar de meesten wachten wel even met doorspoelen tot het gesprek beëindigd is. Bijna de helft van de mannen kletst bovendien tijdens het plassen in een urinoir als ze naast een vriend staan.
Wat betreft de grote boodschap waren er ook enkele opmerkelijke uitkomsten. Zo bekijkt maar liefst 82 procent zijn ontlasting. Een derde kan alleen maar thuis poepen, de rest lukt het op elk willekeurig toilet. Vreemd genoeg trekt 15 procent eerst zijn broek uit en nog eens 9 procent ontdoet zich van zijn T-shirt voor een grote boodschap.
Aparte plasgewoonten komen ook voor. Ruim de helft van de heren probeert iets te ‘schrijven’ of mikt ergens op met zijn urinestraal. 48 procent plast regelmatig onder de douche.