Das balen: cum laude afstuderen en vier jaar later geen topbaan hebben (maar wel een enorme studieschuld). De Amerikaanse Stephanie Ritter komt met een originele oplossing voor dit probleem.

Ze biedt haar diploma aan op Ebay voor een luttele vijftigduizend euro.

Voor dat bedrag krijg je niet alleen het papiertje zelf, maar ook alle ervaringen van Ritter op de Florida State University. Ze geeft je een rondleiding over de campus, rijdt je langs haar yogaleraar n je krijgt zes maanden onbeperkt toegang tot de fotos uit haar studietijd op Facebook.

Stephanie Ritter studeerde in 2011 af in theaterwetenschappen en werkt nu nog steeds als personal assistant in Los Angeles. Ik doe precies hetzelfde werk en krijg waarschijnlijk ook hetzelfde betaald als studenten die in hun eerste jaar zijn afgehaakt, alleen heb ik wl een schuld van veertigduizend dollar, aldus Ritter.

Mocht niemand zich melden voor haar diploma, dan is er voor Stephanie nog geen man overboord. Ik ga gewoon op zoek naar een suikeroom uit een rijke familie. En als dat niet werkt? Dan betaal ik 25 jaar lang maandelijks het minimum bedrag terug en scheldt de overheid me de rest daarna kwijt omdat ze me zo zielig vinden. Nou, dat klinkt niet vrolijk. Iemand interesse?
Foto