En u denkt dat uw belkosten hoog zijn? Bij een vrouw uit de Verenigde Staten viel onlangs een telefoonrekening van 201.000 dollar (146.000 euro) op de mat.
En de rekening klopte nog ook, meldt de Huffington Post dinsdag.
Celina Aaron uit Florida deelt haar abonnement met haar twee broers die doofstom zijn. Zij communiceren per sms en kijken video's via hun telefoon. Normaal gesproken is dat geen probleem. Aaron heeft een flinke databundel en betaalt doorgaans zo'n 175 dollar (127 euro) per maand.
Maar onlangs ging het mis. De broers gingen voor twee weken naar Canada en Aarons verzuimde het abonnement naar een internationaal voordelig tarief om te zetten.
De broers verzonden meer dan 2000 sms'jes en downloadden volop video's.
Toen Aarons na hun terugkomst de 43 pagina's tellende rekening zag, sloeg ze steil achterover. Onder de streep stond een bedrag van 201.005,44 dollar (146.020,28 euro).
"Ik werd gek", zei Aarons tegen televisiezender WSVN. "Ik was aan het trillen, huilde, en kon nauwelijks wat uitbrengen aan de telefoon. Het was alsof mijn leven gedaan was!"
Gelukkig voor de vrouw kwam T-Mobile haar door de rekening te decimeren tot 2500 dollar. Aarons kreeg van de telecomprovider zes maanden om dat bedrag af te betalen.