

Bovendien is het dwaas om zaden mee te nemen, de sponsor Oscar Mayer doet in spek, niet in zaden 

.


?
!


Ik denk dat als je gerookt spek in (ver)handelbare stukken vacumeert het wel een poosje goed zal blijven. Ik weet nog dat mijn vader weleens een zij gerookt spek kocht en aan een haak hing, (buiten de koeling!). Hij deed er soms weken over om zo'n zij op te maken. Maar wie weet, misschien is het wel een gekoelde aanhanger? 

. In nederland hadden we een tuinhuisje in de polder en daar in het schuurtje hing mijn vader zijn kostbare chorizo worsten om verder te drogen. Toen ze 'klaar' waren gingen we ze halen. Maar helaas, er hing alleen nog maar touwtjes met een berg muizenkeutels er onder. Die nederlandse muisjes gek op spaanse tappa's dus. Maar die worst is dus ook heel lang houdbaar en zelfs beter als hij gerijpt is. Maar dat probleem hadden jullie niet met de zij? Bossche muizen kritischer?
Wat zal jouw vader gekankerd hebben zeg 


........ ehhh het is een ietsje meer, mag dat?

. En ja wat kan je dingen missen als je in het buitenland zit he! Maar het is juist goed dat je maten je lekker maken. De voorpret is de heft van de lol. En dan is je eerste dropje een geweldige belevenis
.
.



.
en met zijn kennis kan hij ons vaak verrrassen omdat het op zo'n ander vlak ligt dan de dingen die een gemiddelde burger weet
.
. En morgenmiddag ga ik deel 13 uiteraard lezen!
